Las Brisas anaerobic natural
Detailní popis produktu
| Farma / Zpracovatel | Finca Las Brisas |
| Region | Sonsonate |
| Nadmořská výška | 1300 až 1600 m n. m. |
| Odrůda | Pacas |
| Zpracování | Anaerobic Natural |
| Chutě | pomeranč, mléčná karamela, hřebíček |
| Naše pražení | |
| Doporučujeme na | Filtr, espresso |
Na farmě Finca Las Brisas hospodaří Carlos Pola s rodinou. S pěstováním kávy začal v roce 1997, předtím pracoval v textilním průmyslu. Carlos dbá na efektivitu práce a udržitelnost.
Anaerobní fermentace ve vzduchotěsných pytlích trvá 3 dny. Pak následuje propláchnutí a sušení. Závěrečné zpracování pro export provádí Cooperative La Cuzcachapa u města Chalchuapa v oblasti Santa Ana.
Tato káva je vhodná na filtrování i na přípravu ovocnějšího espressa.
Původ obrázku: Sucafina
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Káva |
|---|---|
| pražení: | světlé |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.